• Music »
  • Archive by category "Western"

Blog Archives

I Was Praying That You And Me Might End Up Together

Kumat. Satu lagu di playlist Media Monkey saya, sampai entah kapan.

Ron Pope – A Drop in the Ocean

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It’s like wishing for rain as I stand in the desert
But I’m holding you closer than most ’cause you are my heaven

I don’t wanna waste the weekend
If you don’t love me pretend
A few more hours then it’s time to go

As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
It’s too late to cry
Too broken to move on

And still I can’t let you be
Most nights I hardly sleep
Don’t take what you don’t need from me

It’s just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as I stand in the desert
But I’m holding you closer than most ’cause you are my heaven

Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
By the grace of God I do not rest at all

New England as the leaves change
The last excuse that I’ll claim
I was a boy who loved a women like a little girl

And still I cant let you be
Most nights I hardly sleep
Don’t take what you don’t need from me

It’s just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It’s like wishing for rain as I stand in the desert
But I’m holding you closer than most ’cause you are my

Heaven doesn’t seem far away anymore
No No
Heaven doesn’t seem far away

Heaven doesn’t seem far away anymore
No No
Heaven doesn’t seem far away
Oh Oh

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It’s like wishing for rain as I stand in the desert
But I’m holding you closer than most ’cause you are my heaven
You are my heaven

Playlist

Kebiasaan nih begini. Playlist isinya cuma satu lagu doang. Nggak playlist di hape, nggak di laptop, isinya sama. Kalau lagi seneng atau cocok sama satu lagu bakal didengerin terus sampe botak. =____=

LAST.FM

playlist di media monkey

Hari-hari belakangan lagi seneng-senengnya sama It Has To Be You-nya Yesung, lagu jaman kapan yang tiba-tiba jadi didengerin lagi bolak-balik. Di skrinsut akun last.fm saya di bawah ini urutan kedua itu lagu yang sama, cuma entah kenapa kadang suka nggak kedeteksi. (thinking)

LAST.FM2

bedanya jauh sama lagu lainnya dalam jangka waktu seminggu ini

Kemaren-kemaren sempet lagi seneng-senengnya A Thousand Miles-nya Vanessa Carlton lagi. Ini bahkan lebih jadul dari lagunya Yesung tadi, (rofl) tapi tetep aja didengerin bolak-balik. Terus sempet juga Jet Lag-nya Simple Plan yang bareng Natasha Beddingfield.

LAST.FM3

padahal ini itungan tiga bulan, tapi jaraknya antara urutan pertama sama kelima aja bisa jauh :p

Ada yang hobinya kayak saya juga? Suka masang satu lagu doang di playlist? (haha)